A8 Header

Ignite the thrill

Bucură-te de un SUV premium mai repede decât te-ai aștepta

Dacă nu îți place să aștepți, alege acum unul dintre cele doua SUV-uri de lux cu motor pe benzină 55 TFSI – Audi Q7 și Audi Q8 și pregătește-te pentru senzații de neuitat!

Solicită ofertă
Audi livrare rapida
Livrare avantajoasă
Audi Motorizare
Motorizare TFSI quattro mild hybrid

Audi Q7 – SUV-ul flexibil din clasa premium

Tehnologii de infotainment de ultimă oră, sisteme de asistență a șoferului și un design plin de forță – Audi Q7 este un automobil cu o manevrabilitate excelentă, extrem de agil şi cu o conduită foarte precisă, atât în traficul urban, cât şi în virajele ac de păr.

SUV-ul de talie mare combină optim luxul cu utilitatea practică în cotidian şi oferă caracteristici dinamice superbe. Iar în timp ce pasagerii se pot bucura din plin de spațiu și confort, șoferul poate savura senzații de neuitat la volan datorită tracțiunii integrale quattro.

Audi Q7
Audi Q8

Audi Q8 – Top-modelul
familiei Q

Cu alura sa sportivă și designul exterior puternic definit, Audi Q8 impresionează prin flexibilitate, dinamism și eleganță. Iar propulsia puternică si trenul de rulare avansat garantează agilitate și stabilitate de excepție.

La interior, designul minimalist și sistemele de asistență accentuează calitatea și confortul premium, confirmand apartenenta la familia Q.

Află oferta de la distribuitorii Audi
Te rugăm să introduci numele.
Te rugăm să introduci prenumele.
Te rugăm să introduci un număr de telefon valid.
Te rugăm să alegi un dealer
Audi Q7
Audi Q8
Te rugăm să selectezi cel puțin un model
Vom stoca doar email-ul și/ sau telefonul conform canalului de comunicare ales.
Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibilă aici.
Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
Nu putem înainta o ofertă către persoane minore.
Drepturile dvs. și modalitatea de a interveni asupra datelor stocate in baza de date Porsche Romania info-more-audi
Audi Prin intermediul canalelor de comunicare selectate in cadrul formularului veti putea solicita informatii privind datele stocate in baza de date Porsche Romania. Aveti dreptul la informare si accesare a datelor si totodata, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a solicita stergerea datelor, dreptul de a va retrage consimtamantul, dreptul la contestare, dreptul la corectare a datelor. Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere scrisa pe email la adresa protectiadatelor@porsche.ro